Gıda
Bu alanda Ersu ve Golden olarak iki önemli markayı sektöre ve ülkemize kazandırarak, Türkiye’de bulunan 4 üretim tesisi ile önemli bir pazar payına sahip olmuştur.
Ersu
Ersu, yeni yatırımlarla ürünlerini uluslararası kalite ve standartlara ulaştırmış ve ilklerin firması olmayı başarmıştır. 1999 yılında “ISO 9001” belgesini almıştır. Ereğli’de bulunan Ersu Tesisleri 164.000 m2 sahada, 24.000 m2 kapalı alana sahiptir. Ersu Meyve Suyu Fabrikası, Türkiye’de bütün meyve suyu ve konsantresi çeşitlerini üretebilen tek tesis olup, bu fabrikada yılda 200 bin ton meyve işlenmekte ve %80'lik kısmı ihraç edilmektedir. Ersu, 1998 yılı başında Niğde’de Aksu Tesislerini de işletmeye açmıştır. Aksu Tesisleri ile birlikte plastik varil üretimide yapılmaya başlanmıştır. Halka açık bir A.Ş olup, 2000 yılında İMKB’ye kote olmuştur.
Golden
Golden Meyve Suyu ve Gıda Sanayi A.Ş. 1988 yılında Antalya Korkuteli'nde kurulmuş olup, 1989 yılında geçtiği üretime, 32.000 m2 toplam alanda 11.500 m2'si kapalı üretim alanı ile devam etmektedir. 3500 ton /sezon elma üretim kapasitesi; 2 adet tetra-pak, 1 adet 1 lt. cam şişe, 1 adet ¼ lt. cam şişe dolum hattı ile yılda 30 milyon lt. meyve suyu dolum kapasitesi, soğuk hava deposu, 1200 ton kapasiteli Türkiye’nin tek “tank form” depolama tankına sahip tesistir. Aynı zamanda Türkiye'de ultrafilitrasyon teknolojisini uygulayan ilk firma olmuştur.
Morello Tesisleri’nde vişneden, siyah havuca, elmadan eriğe her türlü meyve işlenmektedir. Ayrıca, Türkiye’de ilk defa Morello Tesisleri’nde kullanılan sıcak dolum pet hattı ile ürünler aseptik olarak doldurulmaktadır. Sıcak dolum hattında, 250 cc, 500 cc ve 1000 cc pet ambalajlarda yıllık 15 milyon litre meyve suyu üretimi gerçekleştirilmektedir.